goededag, mijn naam is Ellen en hier wil ik jullie mijn kaartjes laten zien die ik met heel veel plezier maak, mijn inspiratie haal ik uit andere blogs die ik ook volg, misschien doen jullie wel inspiratie op van mijn blog!!!!

zaterdag 9 januari 2016

blauw / witte kaart

het was een hele uitdaging voor mij om voor de challenge van knutsels en kadootjes enkel blauw / wit te mogen gebruiken.....alle plaatjes die ik had zat een andere kleur bij........toen heb ik het met de poesjes geprobeerd.......en dat is goed gelukt.


dit kaartje laat ik meedoen bij; www.knutselsenkadootjes.blogspot.com
                                               

2 opmerkingen:

 1. Hoi Ellen, ik vind je kaartje heel erg lief en lekker fris van kleur ook. Heel mooi gedaan....ik heb alleen een maar....je doet mee aan onze challenge bij WLVC en ik probeer altijd nog wel een beetje vintage of shabby te zoeken bij een deelnemer maar bij deze kaart kan ik dat echt niet vinden hoor meis. Het is absoluut een hele mooie kaart maar niet geschikt voor onze challenge. Sorry....misschien komt er nog iets anders...de challenge loopt tenslotte nog de hele maand. Ik hoop dat je nog iets anders in wilt sturen.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Ellen, misschien niet goed genoeg voor WLVC, maar voor Knutsels en Kadootjes is het een prachtige aanwinst.
  Supermooi gedaan!
  Lieve groetjes, Monique
  P.s. ik ben gelijk volgster geworden. Je maakt mooie kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen